2024-10-19 Kul med hockeyträning för David och Adam....

Idag behövde Linda hjälp med skjuts för att David (5 år) skulle på hockeyträning på Mälarhöjdens IP i deras ishall och Adam (10 år) skulle vara med som coach. Daniel var upptagen på annat håll och hade deras bil så då ställer givetvis Rulle och jag upp för att hjälpa till med skjuts samtidigt som vi fick vara med och kolla på våra duktiga barnbarn. 
 
David har precis börjat på hockeyträningen men har utvecklats snabbt och blivit riktigt duktig på att åka skridskor. Han kämpade på i bästa förmåga och ju mer han får träna desto snabbare går det att bli bättre och bättre. 
 
Adam har tränat hockey i 5 år nu så han är riktigt duktig på både skridskor och klubbförning och har som fördel en stark och stabil kroppsbyggnad. Han gillar egentligen mest att stå i mål och som han vaktar galant för att undvika målgörning.
 
Roligt att båda pojkarna har detta sunda intresse för idrott och tycker det är roligt då det bara har fördelar på alla sätt och vis att träna fysiskt av något slag.
 
Att gå in i hisshallen var som att kliva in i ett kylskåp och en rejäl kontrast mot utetemperaturen som idag ligger på +14 C så när pojkarna var på isen och träningen strax skulle börja så förflyttade vi oss till Cafeterian där det var skön rumsvärme och där kan man sitta på rad och se ut över hela rinken för att se hur träningen fortskrider. Det är inte tillåtet för föräldrar eller anhöriga att stå nere vid rampen då det bara stör träningen för pojkarna. Ansvaret ligger nu helt på tränarna och det tycker jag är bra och gör barnen mer självständiga.
 
Stort TACK till Linda och pojkarna för att vi fick vara med om detta roliga idag och till dig min bloggläsare önskar jag en skojig lördag!
 
Imorgon förmiddag är det Adam som ska träna hockey i ishallen på Mälarhöjdens IP och då hjälper Rulle och jag till igen att skjutsa dem alla dit då Daniel fortfarande har behov av deras bil för egen del. Det ska bli roligt att även se Adam träna med sitt lag.
 
David 
David och Adam
Fina goa pojkarna💕
 
 
Träningen är över för denna gång och morfar Rulle och David har koll på klubben...
 
 
 
 
 
 
  

Kommentera här: