2014-10-27 Nya restaurangen @ Huai Yang (Lustiga huset) har öppnat

Häromdagen öppnade Yok sin nya restaurang @ Huai Yang på Samutvägen, till vänster om Ken' s Shop och det ser mycket trevligt ut där. 
 
Det är Yok som lagar maten och hennes son Bui arbetar i restaurangen och så vitt jag sett på menyen har de mycket humana priser både på mat och dryck.
 
Ikväll ska vi dit och testa tillsammans med bl.a Isac och Pia och det ska bli roligt!
 
Hoppas det kommer att gå bra för henne då hon jobbat hårt för att göra restaurangen trevlig med stor mysfaktor. Jag önskar dem lycka till!
 
Vill du läsa om varför Jok har valt att starta restaurang i just Huay Yang kan du göra det genom ett tidigare blogginslag 2014-04-01.  
 
  
Restaurang @Huai Yang
 
 
Bui med mamma Yok
 
Luftigt och fint med högt i tak...
 
Färggranna stolar för barhäng...
 
 
 

Kommentarer:

1 Titti:

Vad fint det ser ut...spännande höra vad du tycker.
Kring Jul-Nyår kan det bli lite trångt på matställena....man får ändra sina mattider till senare, tidigare gillar vi inte.
Därför är det ju kul med lite nya ställen men i lågsäsong får ju en del ha stängt.
Vi åt en hel del på No Name i somras, toppenbra mat.
Kram Titti

Svar: Ja det ser och är även fint samt mycket god mat! Vi brukar ta hämtmat för då kan beställa i tid innan och hämta maten själv när det är dags och äta hemma i lugn och ro om man skulle tycka att det är för stökigt emellanåt. Det har kommit flera nya matställen i byn med mycket bra och vällagad mat :-D Det behövs under högsäsong :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Monica Å:

Tack för att du förgyllde min kväll! Har nu läst om er underbara resa, vilket tagit mig några timmar.... Vilka bilder, filmer och underbar läsning!!! Annika, du är SÅÅÅ duktig! 👍💖

Svar: Tack själv snälla goa Monica för din fina kommentar och respons!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Madeleine:

Nu har jag läst om er härliga resa. Skönt att veta att du mår bra trots olyckan. Jag är så glad att du är tillbaka igen så jag kan följa dig på bloggen igen på daglig basis. Kram Madeleine

Svar: Tack så mycket Madeleine för din kommentar och för din medkänsla och det är så glädjande att veta att du gillar min blogg! Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Marina Bast:

Hej Annika :) Kan du kontakta mej så jag får lite goda råd om boende mm för en person i mars :)
Mvh. Marina Bast

Svar: Jag kontaktar dig via mail Marina!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: