2017-11-15 Här kommer de, cykelhjältarna som cyklat jorden runt för The Happy World Tour!

Sent i eftermiddag fick jag äran att vara med och ta emot cykelhjältarna som cyklat jorden runt för The Happy World Tour tillsammans med Kjelle och Karin samt Leo Bergqvist.
 
Kjell Bergqvist är ambassadör för The Happy World Tour och det är därmed naturligt att de kommer till Huay Yang och stannar några dagar hos dem innan de cyklar vidare till Phuket. Slutmålet är Phuket, och Barnhemmet Muang Mai som stöds av Happy Child Foundation. http://happychild.se/start-svenska 
 
Här kommer de....
 
Calle längst fram....
 
 
Från vänster, Love, Lovisa, Eva, Emil (1), Emil (2) och Calle... 
 
Glada cykelgänget tillsammans med familjen Bergqvist... 
 
 
Lovisa och Eva samt Calle var de som var med från början och de startade cyklingen den 1 oktober 2016 från Phuket och Barnhemmet Muang Mai tillsammans med massor av thailändska cyklister som jobbar på Thai i Airways som är en stor sponsor för olika projekt i Thailand bland annat detta.
 
 
Thai Airways har stått för cykelgängets flygresor till och från Thailand, resorter hotell och mat i Thailand och det är hedervärt tycker jag.
 
När de var i Bangkok fick de träffa presidenten för Thai Airways samt bo på ett 5 stjärnigt hotell i Bangkok under tiden. Den boendemiljön var de inte riktigt vana vid till skillnad de enkla boenden de haft under de snart 14 månader de cyklat jorden runt. Boendet har varit av skilda slag från tält, billiga resorter, privata hem etc samt enkel mathållning.
 
De har under cyklingens gång fått sällskap av andra cyklister från olika länder och Calle har under 2 veckor cyklat ensam men Eva och Lovisa har alltid hållit ihop. De ville ta olika färdvägar och kom överens om att skiljas åt för att sedan ansluta till varandra igen.
 
De har trivts mycket bra tillsammans och kämpat i både enkla och svårare förhållanden men lärt sig massor och skaffat erfarenheter för livet. Att cykla genom alla dess länder är en upplevelse i sig då de fått så fin respons av gästvänliga människor och ingen av dem har känt sig hotad eller fientligt bemött.
 
Vilket fantastiskt gäng, så otroligt ödmjuka och fina unga människor och de är värda all respekt och uppmärksamhet!
 
Jag önskar dem alla lycka till på sin fortsatta cykling till Phuket samt i livet!
 
Lovisa, 26 år 
 
Lovisa är vän med Eva sedan många år tillbaka och deras vänskap har fördjupats under den här cyklingen i 14 månader.
 
Det Lovisa var mest orolig för inför cyklingen var kylan som hon är känslig för i händer och fötter men hennes farhågor besannades inte utan hon fixade det också utan problem. Det hon kommer at minnas mest, så vitt jag förstod, var den fantastiska och vänliga lokalbefolkningen var de än kom. Det kommer att ta lång tid innan hon smält alla intryck av resan hittills men känner sig oerhört nöjd och glad att att hon gjort det här som kommer att förbli ett minne för livet.
 
Stort TACK Lovisa för en mysig pratstund och att du ville dela med dig av några av dina upplevelser till mig.
 
Eva, 26 år
 
Eva hade inga rädslor eller kände sig orolig för något specifikt inför cyklingen eller under cyklingen och det häftigaste hon varit med om under resan var nog Platån i Kina, Golmud, med värme, kyla samt otroliga höjdskillnader. Hon är mycket nöjd med hela cyklingen och sina fantastiska upplevelser och är mycket glad över att hon deltagit i den här cyklingen jorden runt som skapat minnen för livet samt gett en massa goda erfarenheter som hon kommer att ha nytta av resten av livet. 
 
Stort TACK Eva för en mysig pratstund och att du ville dela med dig av några av dina upplevelser till mig.
 
Calle, 30 år 
 
Calle cyklade för Happy Child Foundation för 2 år sedan (se specifikt blogginlägg) från Sverige till Phuket. 
Det han gillar är att cykla från A till B men inte riktigt veta vad B har att bjuda på, ta till sig det som händer under cyklingens gång och sedan känna en positiv spänning över delmålet B. 
 
När Calle valde att cykla själv under 2 veckors tid kändes det som en bra erfarenhet, klara upp alla tänkbara situationer själv för det fanns ingen att luta sig emot eller få stöd av och det är en nyttig erfarenhet enligt Calle. Han har alltid cyklat eller varit tillsammans med andra människor så det här var mycket bra att testa hur väl han skulle fixa det. Det gick hur bra som helst och Calle har bara positiva upplevelser att förmedla precis som Lovisa och Eva.
 
Stort TACK Calle för en mysig pratstund och att du ville dela med dig av några av dina upplevelser till mig.
 

De andra då som anlände till Huay Yang med Calle, Lovisa och Eva, när anslöt de?
 
Love, Lovisas pojkvän, anslöt sig till cykelgänget i USA, Los Angeles, den 1 februari 2017 och cyklade tillsammans med dem i 8 månader.
 
Emil (1) Vän till Eva, anslöt sig till gänget  strax innan Bangkok
 
Emil (2), har jobbat som voluntär på Barnhemmet Muang Mai och är vän till Calle, anslöt sig till gänget den 21 augusti 2017 i Tadzjikistan. 
 
Via de länkar som ligger här nedan i bloggen kan du läsa mer och se bilder under cyklingens gång samt cyklingsrutten.
 
 
 
Stor TACK till Kjelle som kontaktade mig inför anländandet och dämed gjorde det möjligt för mig att få vara med när cykelgänget anlände till Huay Yang.
 
Jag kan bara återigen konstatera att Kjelle och Karin är otroligt generösa samt givmilda männsikor som skapat simskoleprojektet i Thailand bland annat på sin egen tomt i Huay Yang samt stöder The Happy World Tour och Barnhemmet Muang Mai Foundation.
 
Ni har så stora öppna generösa hjärtan båda två att jag är förbryllad över hur de få plats i era kroppar!

Kommentarer:

1 Aud K32:

En flott innsats for en et flott prosjekt.🤗👍

Svar: Ja verkligen Aud😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 phiah:

Wow vilka hjältar <3

Svar: Ja verkligen Phiah! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tina:

Helt fantastiskt, vilka hjältar! Otroligt stort hjärta både hos alla cyklisterna och Karin och Kjelle såklart.


Svar: Ja visst är de Tina helt otroligt vilka fina människor det finns! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: