2024-03-28 Härlig långis med vårkänsla, +7C, Tussilago och Blåsippor, 17,31 km...

Idag valde jag bla. att gå i Hansta Naturreservat, till min glädje fann jag utslagna Tussilago och en Blåsippa samt besökte "min" stenbumling som jag har ett speciellt gott samröre med sedan 2007 där jag fann frid och energi på ett annorlunda sätt. Det gör jag fortfarande när jag kommer till denna plats så det är väl något speciellt som händer just där när det gäller min energi och välbefinnande. 
 
Efter detta beslöt jag och gå och kolla vid det stora värnet som ligger en bit upp i skogen för att se om den trevlige uteliggaren fortfarande bor där i värnet. Det gör han för han satt en bit ifrån värnet och njöt av solen och han så både fräsch och frisk ut. Vi fick återigen ett trevligt samtal och han har nu bott där i värnet i 20 år.  Varför han valt att bosätta sig där kan du läsa i mitt blogginlägg 2011-01-09 om du vill veta.
 
https://annikathailand.blogg.se/2011/january/2011-01-09-pratstund-med-uteliggaren-i-skog.html
 
Han är nu 58 år och trivs med livet som det är och det går ingen nöd på honom alls vare sig ekonomiskt eller på annat sätt enligt honom själv. Han lever billigt då han slipper hyra  och kan istället unna sig annat i livet som han tycker om.
 
Samtalet varade säkert i minst 1 timme innan jag sa hej, tackade för det trevliga samtalet, önskade honom lycka till och gav mig av och fortsatte promenaden.
 
Jag gick vidare via Väsby Gård till Säbysjön, upp på Älgkärrstippen och därefter hemåt.
 
Stort TACK för en mysig promenad i vår vackra natur och det trevliga mötet med uteliggaren och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin skärtorsdag samt Glad Påsk!
 
Tussilago
Blåsippa
Trädsvamp
Min fina stenbumling
Säbysjön
Älgkärrstippen
Dagens runda
 
 
 

Kommentera här: