2024-09-27 Trevlig fredag samt helg!

Så har det då blivit mysiga fredagen igen och efter en tuff träningsvecka med 2 pass per dag (styrka fm och kondition em) på VOLT Health Club. Det känns bra och ännu bättre att min vänsterfot med diagnosen plantar fasciit äntligen börjar bli bra igen efter en dryg månad med mer eller mindre jobbig smärta i samband med gång. Jag har varit mycket noga med att göra de övningar som hjälper till att läka foten och inte utsatt foten för överansträngning utan tränat vettigt och detta har verkligen hjälpt mig.
 
Det kommer att dröja ett tag till innan jag kan börja med mina lite längre skogspromenader då det är viktigt att skynda långsamt för att inte få bakslag. 
 
På eftermiddagen kl.15.00 var jag hos naprapat Viktor på gymmet i 1 timme och det var en present från min älskade Rulle då jag fyller år i morgon eftersom jag tränat så mycket just denna månad.
 
Viktor gick igen hela kroppen men framför allt fick jag en brutal nödvändig behandling av höger axel som krånglat en tid och han gick hårt åt senfästet och skulderbladet vilket är nödvändigt för att lossa på spänningen som medfört smärta i vissa rörelser en tid.
 
Efter den tuffa smärtfyllda behandlingen kändes det mycket bättre i axeln och jag fick ytterligare bra övningar som jag måste göra för att få bukt med denna lilla men inte betydelselösa rörelseinskränkningen i axeln och skuldran som efter en tid kommer att ge sig helt, självklart beroende på om jag gör det jag måste för att öka rörligheten.
 
I övrigt var han nöjd med min övriga kropp, rygg, ben, bröstrygg etc och att det bara är att köra på med träningen som jag redan gör.
 
Stort TACK till min älskade Rulle för att han ville bjuda mig på denna välbehövliga behandling på 1 timme samt till duktiga och trevliga Viktor för en suveränt bra behandling. 
 
Efter behandlingen var det skönt att köra roddmaskinen i 10 minuter samt cykla i 20 minuter.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig fredag samt helg! 
 
En smarrig Prinsessbakelse😋 

Kommentera här: